Marloes Bras – van der Jagt

echoscopist

De echo’s worden gemaakt door Marloes Bras, Marloes is in het verleden werkzaam geweest als verpleegkundige op de kraam- en verlosafdeling in het Gelderse Vallei ziekenhuis te Ede en heeft een enorme passie voor mensen. Na haar tijd in Ede heeft ze de opleiding verloskundige afgerond en is ze verhuist naar Stiens om daar een eigen praktijk te starten.

De verloskundigepraktijk is zich gaan uitbreiden met echografie. In 2008 heeft ze de basisopleiding echografie in Eindhoven afgerond en is ze gestart met de termijn echo’s binnen de praktijk. Vanaf 2013 is daar de medische echografie, waaronder de 20-weken echo bijgekomen met het daarbij horende diploma.

(BIG-nr: 39035890503)

Thiemo Bras

officemanager

Thiemo is de officemanger bij Echoburo Stiens. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de administratie, de boekhouding en de externe contacten van het buro.

Mocht je naar de praktijk bellen dan kun je Thiemo aan de lijn krijgen. Voor het maken en/of verzetten van afspraken kun je prima bij hem terecht. Heb je inhoudelijke vragen wat betreft de zwangerschap dan zal hij je doorverwijzen naar de dienstdoende verloskundige.