De praktijk

Echoburo Stiens is een zelfstandig echoburo waar de medische echo’s worden gedaan. De praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum van Stiens (Friesland) en de echoscopist is Marloes Bras. Zij neemt tijdens de echo’s ruim de tijd voor tekst en uitleg. Partners kunnen op een prachtig meekijk-scherm meekijken, zodat iedereen betrokken raakt.

Gedurende de zwangerschap heb je de keuze voor een medische 20-weken echo (SEO). Naast de 20-weken echo kun je bij ons ook terecht voor de zogenaamde medische diagnose echo’s waarbij je kunt denken aan een termijnecho-placentalokalisatie-groei echo en liggingsecho. Deze echo’s worden door je verloskundige of huisarts aangevraagd.

Zie de medische echo als een intiem moment voor het nieuwe kindje dat op komst is. Ook bij een minder gunstige uitslag is het prettiger met je partner alleen te zijn. Mocht je geen partner hebben dan raden wij je aan een vertrouwd persoon mee te nemen bij de echo.

“Persoonlijke aandacht voor jullie en jullie kindje staat voorop bij Echoburo Stiens.”

Visie Echoburo Stiens

We zien het leven als een wonder. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

Adres
Griene Leane 5v

Telefoon:
058 – 257 2075